Egy fiatal pár holttestét találták meg egy autóban Erdőkertesen

A tragédia helyszínére nagy erőkkel vonultak ki a hatóságok, és egyelőre nem zárták ki az öngyilkosság lehetőségét. A Blikk úgy tudja, kipufogógázt az utasok vezethették be az utastérbe, ezzel végezve magukkal.

A Blikk a helyszínen járt. Információik szerint egy fiatal férfi és barátnője az áldozat. Úgy tudjuk hogy a tragédiát több már nehézség is megelőzte.

"A rendőrség két holttestet talált egy személyautóban a nap utcában. Közigazgatásási eljárás keretein belül vizsgálják az esetet" - mondta a lapnak Hadházi Kornél a Pest megyei rendőrség szóvivője.

Egy helybéli elmondása szerint a fiatal harminc körüli férfinek régóta nehézségei voltak, elképzelhető, hogy ez vezetett végül a tragédiához. Úgy tudni, hogy ma délután 4 körül talált a két mozdulatlan áldozatra a szomszédjuk, aki megpróbált rajtuk segíteni és betörte az autó üvegét de már késő volt. A két fiatal meghalt.

A gyászoló család egy tagja megtörten megerősítette a Blikknek, hogy a fiatalok feltehetően önkezükkel vezettek véget az életüknek, ám többet nem kívánt nyilatkozni a szörnyű esetről. Még ők is a rendőrség jelentését várják.

A lap Úgy tudja, hogy az áldozatok visszavezették a kipufogógázt az autó belsejébe.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !