Baján erőszakkal elvette két fiú telefonját és egyikük biciklijét egy 14 éves és 18 éves fiatal

Erőszakkal elvette két fiú telefonját és egyikük biciklijét egy 14 éves és 18 éves fiatal. A támadókat hamar beazonosították és őrizetbe vették a bajai rendőrök - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Baján, az egyik parkban beszélgetett egy 13 éves és 14 éves fiú, amikor hozzájuk szegődött két ismeretlen fiatal. Az újonnan érkezők először szóba elegyedtek a padon ülő ifjoncokkal, majd nem sokkal később elkérték a telefonjukat. Mivel nem adták oda a készülékeket a gazdáik, ezért egyiküket bántalmazni kezdték az ismeretlen tinédzserek, majd erőszakkal vették el a mobilokat. A helyszínről az egyik sértett biciklijével együtt távoztak a támadók.

A rendőrök azonnal megkezdték a tolvajok felkutatását, majd 10 perccel később elfogták a rablópáros tagjait. Az egyenruhások előállították a 14 éves és 18 éves támadót, akiknél megtalálták a biciklit, a ruházatukba rejtve pedig a telefonokat. A lopott holmikat lefoglalták a bajai rendőrök, és visszaadják a tulajdonosoknak. A két fiatalkorút őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki a rablás miatt.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !