A rendezők törték el a vendégek orrát egy kaposvári zenés programon

A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette és nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat két férfival szemben, akik úgy „tartottak rendet”, hogy durván bántalmazták a rendezvényen szórakozókat.

A vád szerint egy kaposvári szórakozóhelyen zenés estet tartottak, ahol a két férfinak rendezőként a rendfenntartás is a feladatai közé tartozott.

A hajnali órákban szóváltás támadt a vendégek között a tánctéren, mivel az egyik sértettet itallal leöntötték. A vádlottak észlelték a konfliktust, ezért intézkedni kezdtek, azonban azt nem közölték az ittas férfiakkal, hogy rendezőként erre jogosultak. A három vendég sérelmezte a terheltek közbeavatkozását, így a szóváltás fokozódott, melynek során az egyik elkövető paprika spray-vel fújta le a sértetteket. A vádlottak „rendfenntartó” fellépésének ezzel nem volt vége, mert ezt követően ütlegelték, többször ököllel arcon ütötték, majd kilökdösték őket a szórakozóhely teraszára, ahol folytatták a bántalmazást, amellyel végül a többi vendég közbeavatkozása miatt hagytak fel.

A férfiak két sértettnek nyolc napon túl gyógyuló, orrtöréses sérülést okoztak, amely súlyos sérülés esélye a harmadik vendég esetében is fennállt.

Az ügyészség a terheltekkel szemben felfüggesztett börtönbüntetésre, valamint a személy- és vagyonőri foglalkozás gyakorlásától való eltiltásra tett indítványt.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !