80 liter gázolajat lopott el egy 39 éves kalocsai férfi

Őrizetbe vettek a Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársai egy 39 éves férfit, aki 80 liter gázolajat lopott - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Lopás miatt kezdtek nyomozni a Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársai, ugyanis tudomásukra jutott, hogy egy munkagépből eltulajdonított valaki 80 liter üzemanyagot. A tolvaj bemászott egy kalocsai telephelyre, majd az ott parkoló kotrógép üzemanyagtartályát egy csavarhúzóval kinyitotta, és kannákba töltötte a gázolajat, amivel azután meglépett.

A nyomozók beszerezték a telephely kamerájának felvételét, ami alapján könnyedén beazonosították az elkövetőt, ugyanis korábban már több hasonló jellegű bűncselekményt követett el a férfi. Sőt, olyan is előfordult, hogy ugyanígy gázolajat lopott. A 39 éves helybélit elfogták és őrizetbe vették lopás miatt. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki. A kalocsai nyomozók az eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !