Volt párját és gyermeküket erőszakkal akarta Budapestre vinni egy fővárosi férfi

Az igali rendőrök elfogták a férfit, aki volt párját és gyermeküket erőszakkal akarta Budapestre vinni - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozás adatai szerint 2022. július 2-án 16 óra 30 perc körül egy kétségbeesett nő Somogyszilből telefonált a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, miszerint a lányát és unokáját a volt veje akaratuk ellenére elvitte, de sem az autó típusát, sem pedig a rendszámát megmondani nem tudta. 

Ezzel egy időben Somogyszil szolgálaton kívüli körzeti megbízottja a településen egy bizonytalanul közlekedő járművet vett észre, melynek a jobb hátsó ajtaja nyitva volt, és bejelentést tett a rendőrségre. 

Az egyenruhások a sofőrt rövidesen intézkedés alá vonták, és a gépkocsiban megtalálták a feldúlt anyát és gyermekét. 

A rémült nő elmondta, hogy volt párja ki akart vele békülni, de féltékenykedni kezdett, összeveszett vele. A vita hevében több alkalommal megütötte, lökdöste, az autóból -hiába kérte- nem engedte kiszállni, gyermekükkel együtt Budapestre akart menni. A rendőrök a 28 éves budapesti lakost elfogták és a Kaposvári Rendőrkaptányságra állították elő.

A nyomozók Ó. Gábort személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !