Egy gyermekcsoport előtt ütötte-verte élettársát egy 19 éves férfi

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai felkutatták a bántalmazót, akinek vagyon elleni bűncselekmények is vannak a számláján.

Bejelentés érkezett 2022. július 01-én kora délután a rendőrségre arról, hogy egy sükösdi férfi autóval megjelent az érsekcsanádi szabadidőparkban, ahol az ott tartózkodó élettársát előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazta. Az esetnek szemtanúja volt egy közelben tartózkodó gyermekcsoport és az őket felügyelők pedagógusok is, akik megijedtek a történtektől. A férfi rövid idő múlva abbahagyta a nő bántalmazását, de később a település egyik utcáján ismét összetalálkoztak, ahol újra ütni-verni kezdte őt, majd a gépkocsijába ültetve egy erdős külterületre hajtott vele. Itt tovább folytatódott a veszekedés és újabb pofon csattant - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság. 

Az esetről értesítették a helyi körzeti megbízottat, aki haladéktalanul megkezdte az elsődleges intézkedéseket. A beszerzett információk alapján a rendőrök beazonosították a feltételezett elkövetőt, akit Baja belterületén néhány óra múlva elfogtak.

A 19 éves férfivel szemben aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A gyanúsított nem volt ismeretlen a nyomozók előtt: áprilisban és júniusban egy-egy vagyon elleni bűncselekményt már elkövetett; egyik helyről katalizátort, máshonnan pedig egy kerékpárt lopott el.

Az erőszakos férfit a rendőrök kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Bajai Járási Ügyészség – egyetértve az előterjesztéssel – indítványozta a férfi letartóztatását.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !