Unokája melleit fogdosta a szeméremsértő nagyapa

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy 62 éves férfi ellen emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt, aki - miközben az autóvezetést gyakorolta vele - a 21 éves lány unokája melleit fogdosta.

A vádirat szerint a vádlott 2021 október közepén felajánlotta 21 éves lány unokájának, hogy segít neki gyakorolni a vezetést, ezért egyeztetett időpontban a tulajdonában lévő személygépkocsival elment unokája lakására, és együtt egy békés megyei kiránduló helyre utaztak. Az odafelé úton az unoka vezette a gépjárművet.

Amikor hazaindultak, az unokája megkérte a vádlottat, hogy inkább ő vezessen, mivel a fejét fájlalta.

A vádlott több település közelében is félrehúzódott és megállt az autóval, és ezen alkalmakkor a mellette ülő unokája mellét fogdosta, illetőleg dicsérte, továbbá azt mondta neki, hogy ha megengedi, hogy simogassa a melleit, akkor puszit kap tőle.

A sértettet váratlanul érte a cselekmény, kellemetlenül érezte magát, emberi méltóságát sértette a nagyapja magatartása, ezért igyekezett a melleit a kezeivel eltakarni, azonban a hozzátartozói viszonyra tekintettel nem mert szólni a vádlottnak.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben büntetővégzésben – tárgyalás mellőzésével – felfüggesztett fogházbüntetést indítványozott.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !