Súlyos következménye lett a figyelmetlenségnek

Nem adott elsőbbséget egy másik autósnak egy személygépkocsi vezetője Békéscsabán. Összeütköztek, és az egyik sodródó jármű elütött egy kerékpárost. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt Békéscsabán, a Franklin utca és a Kolozsvári utca kereszteződésében. Egy személygépkocsi vezetője a Franklin utcán érkezett a kereszteződéshez, de nem adott elsőbbséget egy neki jobbról érkező kisteherautónak és összeütköztek. A járművek ezután sodródni kezdtek és a kisteherautó elütött egy kerékpárost. A nő súlyosan megsérült, rajta kívül a tehergépkocsi utasa szenvedett még könnyű sérülést. 

A személygépkocsi vezetője kihallgatásán elismerte a felelősségét, elmondása szerint későn vette észre a megállásra kötelező közlekedési táblát. Fékezett, de már begurult a kereszteződésbe. 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság Közlekedési Osztálya a férfit közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsítja. Ügyének vizsgálata befejeződött, a rendőrség a büntetőeljárás iratait továbbította az ügyészségnek.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !