Rongálót keresnek a rendőrök

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki egy társasház lépcsőházában ajtókat, postaládákat és egyéb tárgyakat öntött le festékkel - közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Szegedi Rendőrkapitányság rongálás vétségének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés adatai szerint az elkövető 2022. június 19-én hajnalban egy rókusi társasház lépcsőházában lévő bejárati ajtókat, postaládákat, kaputelefont és fa padot fehér zománcfestékkel öntött le. A kamerafelvételeken látható feltételezett elkövető 28-35 év körüli, arca hosszúkás, haja rövid és sötét. Az elkövetés idején fekete melegítő nadrágot, fekete sportcipőt, fekete, kapucnis kardigánt és sötét kabátot viselt.

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen! A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06-62-562-400 hívószámán, továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó telefonszámon. 

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !