Keresés ebben a blogban

Meglőttek egy férfit Újbudán

Az újbudai nyomozók befejezték azzal a férfival szemben folytatott nyomozást, aki bulizás közben meglőtt egy embert - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 28 éves férfi ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. március 13-án 22 óra után Budapest XI. kerület, Sáfrány utca egyik házában lefekvéshez készülődött egy család, amikor zajokra lettek figyelmesek. Olyan hangokat hallottak, mintha kövekkel dobálták volna az épület falait és az ablakokat. A családapa éppen kinézett a gyerekszoba ablakán, amikor egy éles fájdalmat érzett a bal vállán. A megsérült férfi kiabálni kezdett, hogy meglőtték, erre az épülettel szemben lévő házban lekapcsolták a villanyokat és az addig hangos buli lecsendesült. A sértett azonnal hívta a rendőröket, akik megállapították, hogy a légfegyverből leadott lövések a szemben lévő udvar területéről származnak, ahol a bulit tartották. A férfinak nyolc napon belül gyógyuló hámsérülése keletkezett.

A légfegyver tulajdonosát Sz. Rolandot elfogták, a kerületi rendőrkapitányságra előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elmondta, hogy italoztak és légpuskával lövöldöztek, de nem adtak le célzott lövéseket a szemközti házra.

A BRFK XI. Kerületi Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal átadta az illetékes ügyészég részére.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !