Meglopta a szállásadóját két férfi Szekszárdon

A szekszárdi rendőrök két férfit fogtak el a városban, akik talicskába rakva szállították a lopott holmit

A Szekszárdi Rendőrkapitányság két körzeti megbízottja – Balázs Bálint r.zászlós és Vörös  Béla r.törzsőrmester – 2022. július 12-én délután Szekszárdon a Rákóczi utcában igazoltatott egy 37 éves mórágyi és egy 20 éves bonyhádi férfit, akik egy talicskát toltak. A talicskában kerti szerszámgépek, porcelánedények, és egyéb kisebb tárgyak voltak. Ezekről úgy nyilatkoztak, hogy egy ismerősük - akinél jelenleg laknak - megbízásából el kívánják adni és a kapott pénzt visszajuttatják neki.

A rendőröknek sikerült a szállásadójukat, egy 61 éves szekszárdi férfit megtalálni. Elmondta, hogy ő nem adott a lakóinak semmiféle megbízást, a tárgyakat úgy lopták el tőle. Azt is elmondta, hogy egy nappal korábban valaki elvitt tőle horgászbotokat és egy régi versenybiciklit is, a lopás miatt neki körülbelül 100 000 forint kára keletkezett.

Az egyenruhások ezt követően előállították a két férfit a Szekszárdi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellenük. A nyomozók lefoglalták tőlük a lopott tárgyakat, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket. Mindketten beismerő vallomást tettek és elmondták, hogy a kerékpárt és a horgászbotokat is ők lopták el, de azokat már értékesítették.    

Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányság tovább folytatja a vizsgálatot

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !