Láncfűrésszel rontott neki három munkásnak egy debreceni férfi

A hajdú-bihari rendőrök emberölés kísérlet gyanúja miatt vették bűnügyi őrizetbe a 44 éves debreceni férfit - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A bejelentés 2022. július 15-én 13 óra körül érkezett a rendőrségre. A hívás egy láncfűrésszel őrjöngő férfiról szólt, aki három munkásra is rátámadt Debrecenben, az Epreskert utcában. Az egyenruhások még a helyszínen megbilincselték és elfogták a férfit, a nála lévő láncfűrészt pedig lefoglalták.

A nyomozás adatai szerint a sértettek közterületi fűvágást végeztek az utcában, amikor összeszólalkoztak a férfival. Vitatkozni kezdtek, majd a gyanúsított faképnél hagyta őket és percekkel később már egy láncfűrésszel a kezében tért vissza. Beindította és gondolkodás nélkül nekiesett újdonsült haragosainak. Egyikőjüket sikerült a fején megvágnia, később őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. Az elsődleges orvosi vélemények alapján könnyű sérüléseket szenvedett.

A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki a helyi lakost, majd bűnügyi őrizetbe vették, az ügyészség indítványára pedig az illetékes járásbíróság elrendelte a letartóztatását.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben. 

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !