Kalapáccsal törte össze a kocsiját egy esztergomi férfi (videó)

Garázdaság vétsége miatt az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki az esztergomi lakótelepen a saját gépkocsiját rongálta meg, mert a jármű nem indult. 

A vádirat szerint a férfi egy esztergomi lakótelep előtt parkoló tehergépkocsit megpróbált beindítani, de nem sikerült. Erre a férfi mérgében ütötte, rúgta a gépjárművet, egy kalapáccsal többször beleütött az első szélvédőbe, ami szilánkosra tört. Ezután az elkövető egy alkalommal a kalapáccsal beleütött a jobb első ablakba, majd a motorháztetőbe. A férfi a rongálást a jármű bal oldalán folytatta, perceken keresztül folyamatosan lábbal rúgta és a kalapáccsal ütötte a jármű különböző részeit.

Az elkövető zajos és erőszakos magatartására a lakótelepen több személy felfigyelt,  a szemtanúk értesítették a hatóságot.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki, továbbá a lefoglalt kalapácsot kobozza el.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !