Buszmegállóban alvó férfit fosztott ki egy csepeli nő

A csepeli rendőrök az elkövető elszámoltatását követően visszaadták az előkerült tárgyakat a jogos tulajdonosnak - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A Budapest Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitányság kifosztás bűntette miatt rendelt el nyomozást egy 30 éves nő ellen, aki 2022. július 1-jén 23 óra 30 perc körül egy Budapest XXI. kerületi buszmegállóban odalépett egy alvó férfihoz, majd a feje mellett lévő táskában kutatni kezdett. A nő magához vette a sértett napszemüvegét, egy törölközőt, egy pár papucsot, valamint pénzt is. A sértett hirtelen felriadt és felszállt a beérkező buszra, majd csak ezután vette észre, hogy értékeit valaki ellopta.

A csepeli rendőrök személyleírás alapján három órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható M. Jolánt. Ruházatának átvizsgálása során megtalálták nála a férfitól ellopott tárgyak egy részét, amelyeket visszaadtak a jogos tulajdonosnak. A XXI. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 30 éves nőt gyanúsítottként hallgatták ki kifosztás bűntett gyanúja miatt.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !