Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban egy helyi nő

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt azzal a nővel szemben, aki két komáromi lakásban bordélyházat üzemeltetett.

A vádirati tényállás lényege szerint a nő 2013-ban bérbe vett egy komáromi társasházi lakást, ahol életvitelszerűen tartózkodott és saját maga prostitúciót folytatott, majd 2020-ban egy másik komáromi lakást is bérbe vett. Ezt követően az ingatlanokat díjazás ellenében prostitúciót folytató nők részére rendelkezésre bocsátotta. A vádlott a lakásokat egy fizetett szexuális szolgáltatások közvetítésével foglalkozó internetes honlapon hirdette meg.

A nő emellett kisebb mennyiségben kábítószert is tartott az egyik lakásban.

Az ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és kábítószer birtoklásának bűntette miatt emelt vádat a nővel szemben és a vádiratban indítványt tett arra, hogy a Komáromi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje és állapítsa meg, hogy a vádlott ezalatt az idő alatt pártfogó felügyelet alatt áll.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !