Videón, ahogyan egy férfi fényes nappal késsel megszúr egy másik férfit Tatabányán

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmények miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a letartóztatásban lévő  férfival szemben, aki haragosára késsel támadt az utcán.  

A vádirat szerint az elkövető  2021. december 29-én, Tatabányán, észrevette a vele szemben érkező haragosát, ezért a kezében tartott sört a földre tette, majd késsel a sértettre támadt. A férfi a sértett szemhéját szúrta meg, miközben megöléssel fenyegette. A szúrás következtében a kés pengéje letörött annak nyeléről. Az erőszakos férfi garázda cselekményét térfigyelő kamera rögzítette.

A megszúrt férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, azonban a cselekmény alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására.

Ezt megelőzően az elkövető 2021. november 15-én, Tatabányán, meglátta a barátnőjét egy másik férfival sétálni. Odament hozzájuk, közben fenyegetőzött, majd barátnője haját húzta, és felpofozta. A férfi a nő védelmére kelt szóban, mire az elkövető fenyegetések és szidalmazások után őt ököllel ütötte meg az arcán. A sértett a földre került, a támadó ekkor többször belerúgott. Az elkövető közölte, hogy csak akkor áll le, ha a sértett tőle bocsánatot kér, ezt a sértett teljesítette. A sértett férfinak a bántalmazás miatt darabos arccsont törése keletkezett.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság az elkövetőt börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !