Rendőri felvezetéssel a nyíregyházi szülészetig

A rendkívülinek mondható kórházba érkezés után egészségesen megszületett Angelika.

Műszaki hiba miatt tartott zárva a Nyíregyháza, Tokaji úti vasúti átjárót biztosító sorompó 2022. június 13-án éjszaka. Néhány autó torlódott fel, utasaik türelmesen vártak arra, hogy az út szabaddá váljon. Tóth Krisztián r. törzsőrmester és Szarvas Viktor c. r. törzsőrmester a helyszínen tájékoztatták a járművezetőket, hogy milyen alternatív útvonalat vehetnek igénybe, amikor egyikük a segítségüket kérte.

Az autóban egy sárospataki házaspár utazott, a Nyíregyházi Jósa András Oktatókórházba tartottak, hogy a feleség életet adjon második gyermeküknek, amikor várakozni kényszerültek. A férj arra kérte kollégáinkat, hogy segítsenek nekik mielőbb kórházba jutni, mert várandós feleségének erős szülési fájdalmai vannak, már a magzatvíz is elfolyt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai nem tétováztak, engedélyt kértek megkülönböztető fény- és hangjelzés használatára, és egy biztonságos, alternatív útvonalon szolgálati gépkocsijukkal a kórház szülészeti épületéig felvezették a házaspár autóját.

Három órával a rendkívülinek mondható kórházba érkezés után egészségesen, 3100 grammal megszületett Angelika.

A törzsőrmesterek meglátogatták a kórházban az édesanyát és újszülöttjét, és egy virágcsokorral köszöntötték őket.  

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !