Három az egy ellen - Fiatalkorúak a nyílt utcán vertek meg egy férfit

A Budakörnyéki Járási Ügyészség vádat emelt három fiatalkorú fiú ellen, akik minden különösebb ok nélkül a nyílt utcán megvertek egy férfit.

A vádirat szerint a három fiatalkorú elkövető 2021 júniusában, az esti órákban Törtel egyik utcáján sétált. A sértett férfi és élettársa mellett elhaladva az egyik elkövető hallhatóan megjegyezte, hogy „de megverném őket”. A sértett ezt meghallva megkérdezte, hogy mi a problémájuk, miért akarnak beléjük kötni. Ezen szóváltás alakult ki, amelynek során az egyik elkövető ököllel támadt a sértettnek, majd segítségül hívta a társait is.

Mindhárman nekiestek a sértettnek és egyikük még az élettársnak is adott egy pofont. A támadás következtében a sértett a földre került, de az elkövetők nem hagyták abba a bántalmazást. Felváltva rugdosták a fekvő férfit, amíg egyikük cipője le nem esett. A pillanatnyi szünetet kihasználva a sértettet felsegítette az élettársa, de az elkövetők újra támadásba lendültek, amitől a sértett ismét elesett. Ekkor az egyik fiú telefonjával kezdte felvenni amint két társa többször megütötte a férfit.

Ezután a sértett élettársa jelezte, hogy ha nem hagyják abba az elkövetők a cselekményüket rendőrt hív. Erre a fiatal fiúk felhagytak a bántalmazással és eltávoztak a helyszínről.

A megtámadott férfi a bántalmazás következtében agyrázkódást, arcának és mellkasának zúzódását, egyik vállának ficamát és egyik alkarjának darabos törését szenvedte el.

A Budakörnyéki Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette és csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat a három fiú ellen. 

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !