Hajtóvadászatot indított a rendőrség két férfi ellen - Felismeri őket?

Két férfi ellen adott ki elfogatóparancsot a pünkösd vasárnap Kispesten történt bántalmazás miatt a XIX. Kerületi Rendőrkapitányság - tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Élőzene mellett tartottak családi rendezvényt egy kispesti ház udvarán 2022. június 5-én. A hangos zene miatt több bejelentés érkezett a kapitányságra, a kerületi rendőrök visszatérően ellenőrizték az utcát, kétszer figyelmeztették az ünneplő családot, végül csendháborítás miatt szabálysértési eljárást indítottak. 20 óra 25 perckor ugyanerről a címről bántalmazást jelentettek be. A percek alatt helyszínre érkező rendőröket arról tájékoztatták, hogy az ünneplő társasággal egy környéken lakó család tagjai szóváltásba kerültek, akik közül két nőt és egy férfit többször megütöttek és megrúgtak, az egyik asszony az eszméletét is elvesztette.

A rendőrök a helyszínen 74 embert igazoltattak, és intézkedtek a bántalmazott középkorú házaspár és lányuk orvosi ellátására (akik a rendelkezésre álló adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedtek). A XIX. Kerületi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet gyanúja miatt indított eljárást. Azonosították a feltételezett elkövetőket, mivel azonban a két férfit lakcímükön és vélhető tartózkodási helyeiken nem találták, hajtóvadászatot indítottak utánuk.

Frissítés!

A 20 éves R. László és a 18 éves T. Csaba végül június 16-án délután feladta magát a XIX. Kerületi Rendőrkapitányságon, ahol súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !