Az utcán vonszolta volt élettársát a szakítást feldolgozni nem tudó borsodi férfi

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 43 éves férfi ellen kapcsolati erőszak bűntette miatt. A férfi nem tudta feldolgozni a szakítást, ezért hónapokon keresztül szidta és bántalmazta volt élettársát, továbbá a menekülő nőt az utcán vonszolta.

A vádirat szerint a férfi élettársi kapcsolatban élt a sértettel egy borsodi kistelepülésen. Mivel rendszeresen verte a nőt, a volt párja szakított vele, a férfi pedig elköltözött a lakásból.

A vádlott nem tudott beletörődni a szakításba, ezért többször felkereste lakóhelyén a sértettet. A férfi a nővel minden esetben szóváltást kezdeményezett, majd bántalmazta - ököllel a fejét ütlegelte, felpofozta, lábon, illetőleg hasba rúgta.

A férfi augusztus közepén, este ismét megérkezett a sértett lakásába, ekkor viszont kérlelte, hogy béküljenek ki. A sértett ezt elutasította, ezért a vádlott indulatossá vált, szidalmazta, tenyérrel arcon, majd ököllel gyomron ütötte. A nő menekülni próbált, kiszaladt a lakásból, a férfi viszont utolérte, és olyan erővel ütötte meg a fején, hogy a nő földre esett. Az elkövető a nőt a karjánál fogva megragadta, és a járdán három háznyi távolságon keresztül a földön vonszolta, miközben a nő próbált szabadulni a szorításból, de az olyan erejű volt, hogy nem sikerült. A cselekménynek az vetett véget, hogy megérkezett a vádlott fia, aki kiszabadította a sértettet.

A nő a bántalmazás következtében a fején és mindkét térdén zúzódásos és horzsolásos sérüléseket szenvedett el, melyek 8 napon belüli gyógytartamúak.

Az ügyészség a büntetlen előéletű férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott pártfogó felügyelet elrendelésével.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !