Ördögűzést hajtott végre a 3 éves unokáján, a kislány meghalt

A kaliforniai San Joséban levő kis templomban elvégeztek egy rituálét egy 3 éves kislányon, hogy „megszabadítsák a gonosz szellemektől” - írta a 888 a Daily Wire cikkére hivatkozva.

Az „esemény” zártkörű volt, kizárólag az Arely Naomi Proctor nevű kislány, valamint annak családtagjai voltak jelen. A leírás szerint a kislányt a derekánál és a nyakánál fogva tartották, hogy megpróbálják rávenni, hogy „hányja ki a gonosz szellemet a testéből”.

A nagyapa, Rene Huezo, aki egyben a templom lelkésze is, beismerte, hogy részt vett az ördögűzési kísérletben.

"Ha elolvassátok a Bibliát, látni fogjátok, hogy Jézus elűzte a démonokat, és beteg embereket tett újra egészségessé."– magyarázta.

A szertartás állítólag órákig tartott, aminek következtében a lány szeme, arca, nyaka és mellkasa súlyos sérüléseket szenvedett. A lány halálát végül fulladás okozta egy orvosszakértő szerint.

A lány anyja állítja: gyermekét megszállta valamiféle gonosz szellem, hiszen „ az áldozat, amikor felébredt, rendszeresen sikoltozott vagy sírt”. A nőt letartóztatták gyermek elleni, halált okozó erőszak vádjával, mivel állítólag a szertartás alatt megvonta lányától az ételt, nyakát pedig szorongatta. A Mercury News szerint a bírósági dokumentumok azt írják, hogy az anya csak két órával Proctor halála után hívta a rendőrséget.

Nagybátyja is a helyszínen volt – ő volt az egyik, aki lefogta a lányt –, vádat ellene azonban nem emeltek. Elmondása szerint a lány halála számára mély sebeket hagyott, de bízik benne, hogy ami történt, az „Isten akarata” volt.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !