Agyonlőttek egy terhes nőt

A rendőrök egy férfit és egy 38 éves terhes nőt találtak egy autóban agyonlőve csütörtök este Baltimore városában, az Egyesült Államokban – számolt be az esetről az ABC News.

Mindkét áldozatot a Johns Hopkins kórházba szállították, ahol a férfit azonnal halottnak nyilvánították. A nő gyermekét azonban még világra tudták segíteni, majd az anyát nem sokkal később szintén halottnak nyilvánították.

A rendőrség szerint az újszülött állapota válságos a sürgősségi szülés miatt, de a lövések nem okoztak neki sérülést - írta az RTL.hu.

Legalább két fegyveres adta le a lövéseket az autóra, amiben a terhes nő utazott. A gyanúsítottak autója éppen parkolni készült, amikor megállt az áldozatok autója mellett, és az egyik fegyveres az utasablakon keresztül rájuk lőtt. A hatóságok szerint a másik fegyveres ezután kiszállt a vezetőülésről, és úgy lőtte tovább az áldozatok autóját.

"Hogy teljesen őszinte legyek, nem igazán érdekel, hogy mi volt az eset oka. Nem engedhetjük, hogy terhes nőkre lövöldözzenek a városunkban" – mondta Brandon Scott, Baltimore polgármestere az újságíróknak.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !