"Pakold a pénzt a szatyorba!" - Videón a szegedi fegyveres dohánybolt rablás

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy kirabolt egy dohányboltot Szegeden.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A feljelentés szerint a férfi 2022. március 30-án, a Budapesti körút 1. szám alatt található dohányboltba 21 óra körül bement, majd egy fegyvernek látszó tárggyal a bevétel átadására szólította fel az eladót.

Az elkövető fekete sapkát, szürke csősálat, fehér levélmintás sötét pulóvert viselt. Nadrágja térdig fekete, a lábszár résznél fehér, fekete mintás.

A rendőrök kérik, hogy aki a képeken látható és a felvételen hallható férfit felismeri, tartózkodás helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságon (6721 Szeged, Kossuth L. sgt. 22-24). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06-62-562-400-as hívószámán, továbbá a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számán, illetve a 112-es segélyhívón.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !