Rendszeresen fajtalankodott kiskorú nevelt lányával

A Fejér Megyei Főügyészség minősített szexuális erőszak bűntette miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki nevelt lányával rendszeresen szexuális cselekményt végzett.

A vád szerint a férfi házastársával, annak testvérével, három közös gyermekükkel, továbbá a párja előző kapcsolatából született - az elkövetéskor 12. életévét be nem töltött - sértettel élt együtt egy házban. A férfi 2020 elejétől hetente többször a kiskorú lánnyal erőszakkal, hol az alvó gyermek védekezésre képtelen állapotát kihasználva szexuális cselekményt folytatott. A férfi cselekménye akkor lepleződött le, amikor a gyermek elmondta a történteket az anyjának, aki feljelentést tett a rendőrségen.

Az ügyészség vádiratában a férfival szemben fegyházbüntetés kiszabását, közügyektől eltiltást, a letartóztatás fenntartását, valamint minden olyan foglalkozástól vagy tevékenységtől való végleges eltiltást indítványozott, amelynek keretében a 18. életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását végzi, illetve ilyen személlyel hatalmi vagy befolyási viszonyban áll.

Fotó: Illusztráció

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !