Egy éjszakán át kínozta élettársát a féltékeny nagykőrösi férfi

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki bezárkózott élettársával a házukba, és őt féltékenységből egy éjszakán keresztül válogatott módon bántalmazta.

A vádirat szerint az elkövető és a sértett hosszú ideje voltak élettársak, azonban kapcsolatuk éppen a férfi féltékenysége okán megromlott. 2021 januárjában a sértett több hétre elhagyta párját, de végül a férfi testvére visszavitte Nagykőrösre. A visszatérés estéjén az elkövető a nőre támadt, poharat tört össze a fején. A férfi este fél 8-kor bezárta a ház bejárati ajtaját, majd a kulcsot zsebre tette. Ezt követően egész éjszakán át különböző módokon bántalmazta a nőt, amivel arra akarta rávenni, hogy vallja be, hogy hűtlen volt hozzá.

A bántalmazás során testszerte több ízben kézzel, illetve bottal, továbbá kalapáccsal ütlegelte, megrúgta és több helyen késsel megvágta a sértettet. Az órákig tartó lelki és fizikai sanyargatás alatt a sértett kétszer is eszméletét vesztette.

A cselekményt követő napon a nő a bántalmazások miatt olyan rossz állapotba került, hogy az már az elkövetőt is megijesztette és végül kórházba vitte. A nagyfokú vérveszteséget elszenvedő sértett életét kizárólag a szakszerű orvosi segítség mentette meg.

A Pest Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette és minősített személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat a férfi ellen.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !