Ugrás a fő tartalomra

A vásárlók szeme láttára ütötte ki ellenfelét az egresszív férfi egy veszprémi dohányboltban (videó)

Nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette és további garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy többszörös visszaesővel szemben.

A vádirat szerint a 49 éves férfi 2021. augusztus 29-én, a hajnali órákban egy népszerű veszprémi szórakozóhelyen, közvetlenül az érkezése után félmeztelenre vetkőzött, és így ment a tánctérre. A biztonsági őr, ismerve a vádlott erőszakos természetét, előre figyelmeztette, hogy tartsa be a rendszabályokat, amit a férfi zokon vett, és az őrnek támadt. Az őr a feléje irányuló ütések közepette, a kollégáival együtt igyekezett ártalmatlanítani a férfit, majd kitessékelték a bejárat elé. Az elkövető ezután többször próbált erőszakkal visszajutni a szórakozóhelyre, közben ököllel megütötte az őt akadályozó őrt, míg végül a rendőrök a helyszínre érkeztek.

2021. november 1-jén, délután, a vádlott egy belvárosi dohánybolthoz érkezett a nagytestű kutyájával Veszprémben, melynek bejárata előtt egy kisebb kutya várakozott a bent vásárló gazdájára. Az állat megriadt a nagyobb kutyától, és a gazdájához futott, aki erre szólt a férfinak, hogy fogja vissza a kutyáját. Az elkövető emiatt úgy megdühödött, hogy a másik férfi kerékpárját kezdte rugdalni, ezzel a biciklit és tulajdonosát is a földre döntve.

A kerékpáros röviddel később visszatért a dohányboltba, hogy az előző cselekményről esetlegesen készült kamerafelvételről érdeklődjön, mire a még közelben lévő erőszakos férfi utánament a dohányüzletbe, és a sértettet az ott vásárlók szeme láttára fellökte, majd egy ökölütéssel újra a földre terítette.

Az ügyészség a korábban már többször elítélt és a bűncselekmény elkövetésekor is felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt álló férfival szemben fegyházbüntetés kiszabására és a felfüggesztett szabadságvesztésének utólagos végrehajtására tett indítványt a Veszprémi Járásbíróságnak.


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Halálra késelte munkatársát egy férfi Veszprémben

Késsel szúrta meg munkatársát egy férfi Veszprémben. Bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. május 22-én 6 óra 10 perckor, hogy egy veszprémi cég öltözőjében egy nőt több késszúrással megsebesítettek. A helyszínre érkező mentők a sérült életét már nem tudták megmenteni. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 25 éves férfit a munkahelyétől nem messze, egy helyi buszmegállóban elfogták a rendőrök, majd a rendőrségre előállították. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben. A helyszíni szemle és a nyomozási cselekmények jelenleg is folyamatban vannak. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON:

Halálos baleset az M5-ösön - Egy 19 éves fiatal vesztette életét

Három jármű összeütközött az M5-ös autópályán Inárcs térségében péntek este, a balesetben egy ember meghalt  - közölte a rendőrség. A police.hu tájékoztatása szerint  a 36-os kilométerszelvényénél egy román honosságú kamion egyelőre ismeretlen okból megállt, ekkor hátulról nekiütközött egy kisteherautó, majd az árokba sodródott. Mögötte egy személyautó érkezett, amelynek 19 éves sofőrje az ütközés elkerülése érdekében  balra rántotta a kormányt, és a szalagkorlátnak csapódott. A baleset következtében a személyautó 19 éves utasa a helyszínen meghalt, a jármű vezetőjét életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A kisteherautó 21 éves vezetője szintén kórházba került könnyű sérüléssel. A rendőrök az  útszakaszt lezárták, a Budapest felé közlekedőket a a 405-ös, valamint a 4606-os útra terelik. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Összeütközött egy lakóbusz és egy személyautó, a balesetben egy ember meghalt

Összeütközött egy lakóbusz és egy személyautó a Szanyt Rábacsanakkal összekötő úton vasárnap délelőtt, a balesetben egy ember meghalt - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. A tájékoztatás szerint a balesetnek egy súlyos sérültje is van. A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták az utat. (MTI)/Fotó: Kisalföld.hu KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Halálos baleset történt Fegyverneknél

Motoros és személygépkocsi ütközött szerda reggel Fegyverneknél, a motoros a helyszínen meghalt - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. Az adatok szerint a 4-es főúton Szolnok irányából Debrecen felé haladó gépkocsi a 34-es számú útra balra kanyarodva nem adott elsőbbséget a vele szemben közlekedő motorosnak és összeütköztek. A baleset helyszínelését a rendőrök félpályás útlezárás mellett végzik - tudatták. Fotó: MTI/Donka Ferenc KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Halálra gázolt a vonat egy 15 éves motorost

Halálra gázolt a vonat egy motorost Vámosgyörk és Hort között - közölte a Mávinform a honlapján. A motorost a Kassáról Budapestre tartó Hernád InterCity ütötte el egy vasúti átjáróban. A fénysorompó rendben működött - jegyezték meg. A baleset következtében a motort vezető 15 éves fiú a helyszínen életét vesztette - közölte a rendőrség. Fotó: police.hu KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !