Ugrás a fő tartalomra

A vásárlók szeme láttára ütötte ki ellenfelét az egresszív férfi egy veszprémi dohányboltban (videó)

Nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette és további garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy többszörös visszaesővel szemben.

A vádirat szerint a 49 éves férfi 2021. augusztus 29-én, a hajnali órákban egy népszerű veszprémi szórakozóhelyen, közvetlenül az érkezése után félmeztelenre vetkőzött, és így ment a tánctérre. A biztonsági őr, ismerve a vádlott erőszakos természetét, előre figyelmeztette, hogy tartsa be a rendszabályokat, amit a férfi zokon vett, és az őrnek támadt. Az őr a feléje irányuló ütések közepette, a kollégáival együtt igyekezett ártalmatlanítani a férfit, majd kitessékelték a bejárat elé. Az elkövető ezután többször próbált erőszakkal visszajutni a szórakozóhelyre, közben ököllel megütötte az őt akadályozó őrt, míg végül a rendőrök a helyszínre érkeztek.

2021. november 1-jén, délután, a vádlott egy belvárosi dohánybolthoz érkezett a nagytestű kutyájával Veszprémben, melynek bejárata előtt egy kisebb kutya várakozott a bent vásárló gazdájára. Az állat megriadt a nagyobb kutyától, és a gazdájához futott, aki erre szólt a férfinak, hogy fogja vissza a kutyáját. Az elkövető emiatt úgy megdühödött, hogy a másik férfi kerékpárját kezdte rugdalni, ezzel a biciklit és tulajdonosát is a földre döntve.

A kerékpáros röviddel később visszatért a dohányboltba, hogy az előző cselekményről esetlegesen készült kamerafelvételről érdeklődjön, mire a még közelben lévő erőszakos férfi utánament a dohányüzletbe, és a sértettet az ott vásárlók szeme láttára fellökte, majd egy ökölütéssel újra a földre terítette.

Az ügyészség a korábban már többször elítélt és a bűncselekmény elkövetésekor is felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt álló férfival szemben fegyházbüntetés kiszabására és a felfüggesztett szabadságvesztésének utólagos végrehajtására tett indítványt a Veszprémi Járásbíróságnak.


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nem ültek fel a provokációnak a somogyi rendőrök

Felvételt készített a velük szemben intézkedő rendőrökről egy közúti ellenőrzéssel érintett férfi és nő 2022. szeptember 24-én este Balatonszemesen. Az eseménysort rögzítő videót ezt követően – a testület tagjait becsmérlő üzenettel ellátva – a Youtube-ra is feltöltötték. A férfi esetében ez nem egyedülálló: Facebook oldalán több olyan bejegyzés, valamint képsorok is láthatóak, amelyek a rendőrökkel szemben szándékos és provokatív fellépésről tanúskodnak. A feltöltő a felvétel leírásában valótlanságokat állít. A tényleges történések szerint – amelynek jelentős része egyébként a felvételen is látszik/hallatszik – a jármű vezetője és utasa a többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó személyazonosságát igazolni, emiatt a rendőrök mindkettőjüket előállították.  Az intézkedés a parancsnoki kivizsgálás alapján szakszerű és jogszerű volt. Molnár Gábor rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány az eseményeket követően köszönetét fejezte ki az intézkedésben résztvevő kollégáinak, aki

Holttestet találtak a rendőrök Újszásznál, a lakosság segítségét kérik

A rendőrség a lakosság segítségét kéri. A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást folytat ismeretlen személy rendkívüli halála miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. július 30-án 15 óra 52 perckor, Újszász külterületén a Zagyva folyó és a 32-es számú főút 57. kilométerszelvénye közötti parkerdő területén egy holttestet találtak. Az elhunyt férfinél azonosításra alkalmas iratok nem voltak. Az elhunyt kb. 170 cm magas, 40-50 év körüli, normál testalkatú férfi. Az elhalt világoskék színű, Nike feliratú pólót, továbbá fekete színű – mindkét oldalon 2 db fehér csíkkal ellátott – térdnadrágot viselt. A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az ismeretlen férfi személyazonosságával kapcsolatban adattal, információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy tárcsázza a 112-es segélyhívó számot. Megosztás

Halálos baleset - Hátulról hajtott neki egy lovasfogatnak egy hajdúdorogi férfi

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy hajdúdorogi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított a 3317-es úton haladt Hajdúnánás felé. A férfi tehergépkocsijával nem a forgalmi, illetve látási viszonyoknak megfelelően közlekedett és hátulról nekiütközött egy lovasfogatnak. A baleset következtében az autó vezetője könnyű, míg a fogat hajtója súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett, később pedig a kórházban életét vesztette. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. Megosztás KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

A külseje miatt gúnyolták az iskolában a 11 éves gyürei kislányt, aki öngyilkos akart lenni

Gyürén egy 11 éves kislány lépett ki a vonat elé: iskolai zaklatások miatt akart véget vetni az életének.  Szomorú tragédia történt vasárnap Gyürén: egy kislány a nyílt pályán lépett ki a vonat elé, szándékosan. A 11 éves gyermeket életveszélyes állapotban szállították kórházba a baleset után, amit a monzdonyvezető már nem tudott elkerülni. A kislányt nagyszülei nevelték, az ismerőseik értetlenül álltak a tragédia előtt. Kiderült, hogy a gyermek iskolai zaklatások miatt akart véget vetni az életének - írta a Life . "A lába szilánkosra tört és súlyosan roncsolódott a koponyája" - mondta a Borsnak a kislány, Hanna nagypapája. Mint kiderült, a gyereket a külseje miatt bántották, többször sírva ment haza. "Bementem az iskolába, hogy a problémát jelezzem, de nem lett eredménye" - árulta el a nagypapa. A gyerek állapota még mindig kritikus Megosztás KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Halálos baleset történt Sülysápnál

Fotó: Kókai önkéntes tűzoltó egyesület Halálos baleset történt kedden reggel Sülysáp közelében - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. Személyautó ütközött villás targoncának a Bagot és Sülysápot összekötő 3105-ös úton. A karambolban az autó 69 éves gyömrői sofőrje a helyszínen meghalt. A helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták a rendőrök. Megosztás KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !