"Csend, mert meghalsz!" - egy 24 éves férfi megtámadott és megerőszakolt egy fiatal nőt Kistarcsán

A gödöllői rendőrök befejezték annak a 24 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint megtámadott és megerőszakolt egy fiatal nőt Kistarcsán.

Az áldozat részletesen beszámolt róla, hogy támadója mögé lépett és hátulról mindkét kezével átfogta a nyakát, majd maga előtt tolva egy mezőgazdasági területre lökdöste. A férfi a sértett nadrágját letépte és akarata ellenére megerőszakolta.

A rémült nő hiába próbált szabadulni és segítségért kiáltani, támadója megfenyegette, ha nem marad csendben, meghal. Kapálózás közben a nőnek sikerült a lábával eltolnia magától a férfit, amit az erőszakoskodó úgy torolt meg, hogy halántékon rúgta és ököllel arcon ütötte áldozatát, majd elmenekült a helyszínről. A nő könnyű sérülést szenvedett.

A gödöllői rendőrök a támadó után tűvé tették a környéket, másnap este már a kihallgató helyiségben faggatták - részben ismerte el az erőszakos bűncselekmény elkövetését. Vallotta, hogy a támadás előtt kábítószert fogyasztott, a bántalmazásról csak halovány emlékfoszlányai vannak, azt viszont tudja, hogy az együttlétért fizetett, erről a sértettel is megállapodtak.

A jelenleg is letartóztatott 24 éves férfi ellen szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, az ügy iratait az ügyészségnek átadta - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: police.hu

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !