Adománygyűjtésre hivatkozva pénzt csaltak ki a vásárlóktól

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság számon csalás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást.

A nyomozás adatai alapján két férfi Székesfehérváron, a Széchenyi úton található áruházban adománygyűjtésre hivatkozva pénzt csalt ki az üzlet belső vásárlóterében tartózkodó vásárlóktól, majd a biztonsági szolgálat munkatársainak felszólítását követően futva elmenekültek a helyszínről - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az elkövetőkről a biztonsági kamera felvételeket készített.

A világos hajú férfi hozzávetőleg 175 centiméter magas, vékony testalkatú, 25-30 év körüli. A bűncselekmény elkövetésekor khaki kabátot, sötétkék farmernadrágot, sötét pulóvert és fehér sportcipőt viselt.

A sötét hajú férfi körülbelül 180 centiméter magas, erős testalkatú, 25-30 év körüli, körszakállas. A bűncselekmény elkövetésekor fekete szövetkabátot, fekete pulóvert és nadrágot, sötét edzőcipőt, továbbá egy övtáskát viselt, mely a mellkasán keresztül át volt vetve.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !