Debrecenben megvertek egy férfit, majd rágyújtották a lakókocsit

Debrecenben, a Benedek Mihály utcában lángoló lakókocsiról érkezett bejelentés a rendőrségre. A helyszíni szemle és a szakértői vizsgálatok megállapították, hogy a tüzet szándékos gyújtogatás okozta - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozás adatai szerint T. Tamás és G. József miután megjelent a lakókocsiban, előzetes szóváltást követően megverték a sértettet, aki eszméletét vesztette. Az egyik gyanúsított meggyújtott egy törülközőt, amire társával együtt több éghető dolgot is ráraktak, majd elmenekültek a helyszínről. A súlyosan sérült sértettet és a lakókocsiban alvó két személyt az egyik ismerősük segítette ki a lángoló trailerből.

A rendőrök a feltételezett elkövetőket elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. Különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság  elrendelt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek. 

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !