Ugrás a fő tartalomra

Mindent vittek, ami mozdítható, ami nem volt az, ahhoz trélert hívtak

Egy 2021. november 29-én ellopott gépkocsiról szóló bejelentés alapján kezdtek el szélesíteni és bizonyítékokat gyűjteni a rendőrök. Két nap alatt összerakták az egyre nagyobb képet, azonosították a célszemélyeket. A csapat tagjait – egy 18 és két 24 éves férfit - 2021. december 1-jén tápiószecsői otthonukban elfogták, majd előállították.

A nyomozók mindhárom férfi lakását átkutatták, egyiküknél megtaláltak és lefoglaltak egy betörésből származó láncfűrészt.

Az autólopáson túl további vagyon elleni bűncselekmények kerültek fel a listára. Az is kiderült, az ellopott gépkocsival pár órával később a csapat két tagja egy tápióbicskei barkácsboltig autózott, betörtek, majd közel 1,2 millió forintos, szerszámgépeket rejtő zsákmánnyal távoztak.  Még menetből elhajtottak Sülysápra, ahol egy élelmiszerbolt volt a következő célállomásuk: mikulás csokikat, italokat és élelmiszert loptak mintegy 100.000 forint értékben - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Előfordult, hogy egy zárt ingatlan ajtajáról leverték a lakatot, majd magukhoz vegyék az ott talált két gépkocsit. Beindítani nem tudták, ezért a probléma áthidalására trélert hívtak, elszállíttatták, majd értékesítették az így ellopott kocsikat.

Kihallgatásuk során egyikük sem ismerte el a terhére rótt bűncselekmények elkövetését.

Az egyik, azóta letartóztatott, 24 éves férfi, valamint szabadlábon védekező két társa ellen lopás bűntettének, valamint lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Fotó: police.hu

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy 17 éves fiú meghalt az 5-ös főúton történt balesetben

Az 5-ös főút 31-es kilométerében közlekedett személygépkocsijával egy 26 éves férfi, amikor lehaladt az útról és egy fának ment, majd megpördült és visszatért az úttestre. A balesetben egy 17 éves fiú a helyszínen meghalt, a sofőr és további két 16 éves utasa közül egyiküket súlyos, két embert pedig életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Fotó: police.hu KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Tragikus baleset történt Nyíregyháza és Nagykálló között

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 4911-es út 5. kilométerszelvényében Nyíregyháza és Nagykálló között - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.  A rendelkezésre álló adatok szerint egy Nagykálló irányába haladó személygépkocsi megcsúszott az úttesten, és a szemközti forgalmi sávba sodródott, ahol összeütközött egy Nyíregyháza felé közlekedő mikrobusszal.  A baleset következtében a személygépkocsiban egyedül utazó 22 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.  A rendőrség a helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszt lezárta, a forgalmat mindkét irányból Nyíregyháza-Nyírjestanya felé terelik.   Fotó: Illusztráció KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Halálos baleset történt a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton

A rendelkezésre álló adatok szerint Budapest XVIII. kerületében, a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton fának ütközött egy személygépkocsi. A balesetben egy 23 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A Ferihegyi Repülőtérre vezető utat a Budapestről kifelé vezető oldalon lezárták, a forgalmat a Budapest felé vezető oldalra terelik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit. MTI/Mihádák Zoltán KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Halálos baleset történt Dunavarsány közelében

Meghalt egy 35 éves sofőr, egy másik, 51 éves vezető pedig súlyosan megsérült, miután három autó ütközött az 51-es úton Dunavarsány térségében  közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon. Azt írták, hogy az egyik autó eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba és a szemből érkező autónak csapódott; a szabályosan haladó kocsinak hátulról egy másik jármű is nekiütközött - tudatta az MTI. A baleset miatt az első autó 35 éves sofőrje a helyszínen meghalt, a második kocsi 51 éves vezetőjét a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba - tették hozzá. Fotó: police.hu KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Tragédia a a 31-es számú főúton

A 31-es számú főút 116-os kilométerében Tenk és Heves között egy személyautó lesodródott az úttestről és az árokba borult.  A baleset következtében a járművet vezető 32 éves férfi a helyszínen életét vesztette - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság. A helyszínelést a rendőrök befejezték, zavartalanul halad a forgalom. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !