Bántalmazta, majd egy nadrágszíjjal próbálta megfojtani feleségét a féltékeny férfi

A Pest Megyei Főügyészség vádirata szerint az elkövető és a sértett több mint harminc éve házasok. Kapcsolatuk a férfi féltékenysége miatt megromlott, és emiatt többször is bántalmazta a nőt.

Egyik reggel a nagykőrösi lakóhelyük konyhájában a férfi azért ütötte fejen az asszonyt, mert nem találta a telefontöltőjét.

A bántalmazás után a nő a konyhában maradt, míg a férfi kiment, majd visszatért oda kezében egy nadrágszíjjal. A férj a sértetthez lépett, a nadrágszíjat átvetette a nyakán és azt becsatolva folyamatosan húzni kezdte, szorítva ezzel a nő nyakát. Közben a férfi azt hangoztatta, hogy megöli az asszonyt. Miután a sértett a szorítás miatt már nem kapott levegőt, csak úgy tudott kikerülni az elkövető kezei közül, hogy úgy tett, mint aki megfulladt.

Az elernyedt testtel földre eső sértett nyakáról az elkövető lefejtette a nadrágszíjat. Miután azt hitte, hogy megölte a feleségét, az elkövető a sértett testét az ágyukba helyezte. Ezt követően ő maga gyomirtó és rovarölő szert ivott, így kívánt öngyilkos lenni.

Fotó: Illusztráció

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !