Parkoló autóból loptak: ezt a három férfit keresi a rendőrség

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség és más bűncselekmények elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen folytat büntetőeljárást. A nyomozás eddigi adatai szerint eddig ismeretlen tettes egy lezáratlanul parkoló gépkocsiból eltulajdonított egy táskát, a benne lévő személyes iratokkal és bankkártyával Nyíregyházán, a Korányi Frigyes úton található Jósavárosi piacon. Az eltulajdonított bankkártyával tizenkét alkalommal kezdeményeztek vásárlást ismeretlen tettesek - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség a vásárlások helyszíneiről beszerzett kamerafelvételek alapján keresi azokat, akik a bűncselekmény elkövetése során megszerzett bankkártyával fizettek, illetve megkíséreltek fizetni.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, illetve jelenlegi tartózkodási helyükről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !