Ugrás a fő tartalomra

Gyermekkorú barátnőjét erőszakkal arra kényszerítette, hogy más férfiaknak nyújtson szexuális szolgáltatást

A Nógrád Megyei Főügyészség indítványa alapján a Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte annak a 24 éves salgótarjáni férfinak a letartóztatását, aki gyermekkorú barátnőjét erőszakkal arra kényszerítette, hogy más férfiaknak nyújtson szexuális szolgáltatást.

A 24 éves férfi 2020 decemberétől rendszeres szexuális kapcsolatot folytatott az akkor 13 éves kislánnyal. 2021 áprilisa és októbere között a már 14 éves lány kiszolgáltatott helyzetét kihasználva őt arra kényszerítette, hogy Salgótarjánban anyagi ellenszolgáltatás fejében szexuális cselekményeket végezzen az elkövető ismeretségébe tartozó férfiakkal. A gyanúsított szervezte meg az eseményeket, ő vitte el a férfiakhoz a sértettet és ő vette át a szolgáltatás ellenértékét is.

A lány tiltakozott a szexuális aktusok elvégzése ellen, a gyanúsított őt emiatt többször bántalmazta, és ezzel kényszerítette.

A nyomozó hatóság a férfit szexuális visszaélés, valamint emberkereskedelem és kényszermunka bűntette elkövetésével gyanúsította meg.

Az ügyészség indítványt tett a férfi letartóztatására, melyet a nyomozási bíró – a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés megakadályozása érdekében – egy hónapra el is rendelt.

A döntés ellen a gyanúsított fellebbezést jelentett be, ezért az még nem végleges - olvasható a Nógrád Megyei Főügyészség sajtóközleményében.

Fotó: police.hu

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Majdnem tragédia lett az előzésből (videó)

A 81-es számú főúton egy kisbusz vezetője a záróvonalat és a korlátozott látási viszonyokat figyelmen kívül hagyva kezdett előzésbe. Bejelentés érkezett a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra miszerint a 81-es számú főúton egy külföldi honosságú kisbusz vezetője a záróvonalat és a korlátozott látási viszonyokat figyelmen kívül hagyva, több jármű előzésébe kezdett. A manőver során a szemközti sávban haladva majdnem frontálisan összeütközött a szemből szabályosan érkező személygépjárművel. Csak azért nem következett be tragédia, mert mindkét autós időben megállt. Az esettel kapcsolatban eljárás indult a Móri Rendőrkapitányságon.   KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Halálos baleset történt az M1-es autópályán

Halálos baleset történt hétfőn hajnalban az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 32-es kilométerszelvényben - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon. A közlés szerint egy Ford kistehergépkocsi hátulról nekiütközött egy kamionnak. A kisteherautó sofőrje a helyszínen életét vesztette. Az MTI szerin a rendőrök megkezdték a helyszínelést, az érintett útszakaszon a leállósávon halad a forgalom. Fotó: Illusztráció KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Szökött rabot keres a rendőrség

Megszökött egy rab az éjszaka Pálhalmán - tájékoztatta a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) szerdán az MTI-t. A büntetés-végrehajtás hangosi szarvasmarhatelepéről, munkavégzéskor szökött meg egy lopásért jogerősen elítélt fogvatartott kedd éjszaka - közölték. Frissítés: a 27 éves férfit egy adonyi présházban elfogták a dunaújvárosi rendőrök. Fotó: police.hu KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Két autóval ütközött össze egy vonat a 82-es főút egyik vasúti átjárójában

A Gyulafirátót és Eplény közötti szakaszon forgalmi akadályra kell számítani. Két autóval ütközött össze egy vonat a 82-es főút Gyulafirátót és Eplény közötti szakaszán, a 9. kilométernél lévő vasúti átjáróban. A balesetnél a veszprémi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egységek áramtalanították a gépkocsikat. A helyszínre érkeztek a mentők is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Nem adta meg ez áthaladási elsőbbséget, a zebrán gázolta el a gyalogost

  A balesetet szenvedett gyalogos kórházba került. A vétkes sofőr Sopron belterületén a kijelölt gyalogátkelőhelyen nem biztosított áthaladási elsőbbséget a neki jobbról érkező gyalogosnak, akit a járműve intenzív fékezése ellenére elütött. Az ütközés következtében a gyalogos megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A Soproni Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit - olvasható a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében . Fotó: police.hu KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !