Hozzávalók 4 főre
- 2 ek olaj
- 4 szelet sertéskaraj
- só, bors
- 1 fej kisebb vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 200 g csiperkegomba
- 4 szelet jó minőségű sonka
- 4 szelet óvári (vagy másféle) sajt
Elkészítés:
A karajszeleteket kicsit kiklopfoljuk és mindkét oldalukat sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben, kevés olajon pár perc alatt mindkét oldalukat elősütjük, majd egy tepsibe rakjuk a szeleteket. Kevés olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát. A gombát szeletekre vágjuk , rádobjuk a hagymára és pár percig pirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk. A gombát a hússzeletekre halmozzuk, rárakunk egy-egy szelet sonkát, erre kerül egy-egy szelet sajt. 180 fokos sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük a hússzeleteket amit a kedvenc köretünkkel tálalunk.
Forrás: Streetkitchen