A tojásokat a dobozukban, a hűtőszekrényben tároljuk (távol az erős ételektől, hogy ne vegyék át az ízeket és szagokat a héjukon keresztül) – írja a szakácskönyvében. Mary Berry azt is megjegyzi, hogyha a hegyes felükkel lefelé helyezzük el őket, a sárgája a tojás közepén marad, és hogy mindig használjuk fel a tojásokat a szavatossági idő lejárta előtt.
A hűtőszekrényben a 4°C vagy az alatti hőmérséklet garantálja, hogy hosszabb ideig frissek maradnak a tojások, azonban mindig helyezzük őket a középső polcok egyikére, mert az ajtóban könnyen megromolhatnak. Jenna Kelly élelmiszer-higiéniai szakértő ugyanezt javasolja, és a hűtőszekrény ajtajában való tárolástól ő is óva int mindenkit, hiszen a folyamatos hőmérséklet-ingadozás felgyorsíthatja a romlást.
