Versenyeztek a komáromi strandon a gyerekek, hogy ki bírja tovább a víz alatt, egy 13 éves kisfiú nem élte túl

Még el tudott búcsúzni a gyermekétől az az édesanya, akinek a fiát hétfőn újra kellett éleszteni egy komáromi szabadidőparkban, egy iskolai kiránduláson. Az RTL Híradó információi szerint azt játszotta a társaival, hogy ki tud tovább a víz alatt maradni. A 13 éves Áron percekig nem jött fel, mire a társai észrevették, hogy baj van.

Áront sikerült újraéleszteni, ezután pedig mentőhelikopter vitte kórházba. A hírek szerint azonban a kórházban kiderült, hogy olyan mértékben károsodott az agya a fulladás miatt, hogy pár nappal később meghalt.

Az édesanya el tudott búcsúzni kisfiától a kórházban. Elmondása szerint az orvosok mindenféle vizsgálatot végeztek, de nem egyéb egészségügyi probléma miatt vesztette eszméletét a kisfiú a vízben. A gyerek édesanyja azt nem érti, hogy mit keresett a mélyebb medencében a gyereke, aki nem tudott úszni.

Az eset után a szabadidőpark vezetősége belső vizsgálatot indított, a Komárom-Esztergom megyei rendőrség pedig foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt rendelt el nyomozást.