Prostituáltként dolgoztatta az interneten megismert fiatal nőismerőseit a somogyi férfi

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki prostituáltként dolgoztatta az interneten megismert három fiatal nőismerősét - tájékoztatta a Somogy Vármegyei az MTI-t.

Azt írták: a húszas éveiben járó férfi 2022 elejétől a közösségi médián keresztül vette fel a kapcsolatot a nőkkel, akiket rendszeres jövedelem és magas életszínvonal ígéretével vett rá arra, hogy pénzért idegen férfiakkal végezzenek szexuális cselekményeket.

A nőknek a keresetük egy részét át kellett adniuk a vádlottnak, aki cserébe védelmet ígért az esetleges inzultusokkal szemben, lakást bérelt a munkavégzéshez, kezelte az internetre feltöltött szexhirdetéseket, és alkalmanként válaszolt a szolgáltatás iránt érdeklődő férfiak üzeneteire - tették hozzá.

A bűncselekmény 2023 augusztusában kiderült, a rendőrök őrizetbe vették a férfit, majd a bíróság elrendelte a letartóztatását.

A Siófoki Járási Ügyészség a bíróságra benyújtott vádiratában üzletszerű kerítés bűntette miatt végrehajtandó börtönbüntetést és vagyonelkobzást indítványozott a büntetett előéletű férfival szemben - olvasható a közleményben.