Egy padra letett hátitáskát, a benne lévő értékekkel ellopott, majd megcsapolta a tulajdonos bankszámláját

A Győri Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen lopás valamint csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok alapján, a felvételen látható baseball sapkát viselő férfi Győrben, a Földes Gábor utca 20. szám mögötti játszótéren, egy padra letett hátitáskát, a benne lévő értékekkel - gépkocsi indítókulcsa,  mobiltelefon, okmányok, 50 000 forint pénz, valamint bankkártya - együtt eltulajdonított. Majd az eltulajdonított bankkártya jogosulatlan használatával a lopást követően, percekkel később Győrben, a Jereváni út ATM-ből 3 alkalommal, összesen 265 000 forint készpénzt vett fel a sértett bankszámlájáról.

A feltételezett elkövetőről az ATM biztonsági kamerája felvételt készített.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi utca 54.), vagy névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.