Egy éjszaka alatt hárman okoztak balesetet ittasan Debrecenben

Alig három óra leforgása alatt három járművezető is búcsút inthetett a jogosítványának - közölte a rendőrség. Alkoholt ittak, autóba ültek és balesetet okoztak.

Egy 24 éves férfi 2024. június 1-jén 20 óra körül közlekedett a személyautójával Debrecenben, a Monostorpályi úton. A sofőr elvesztette az uralmát a jármű felett és több fának is nekicsapódott. A balesetben senki nem sérült meg.

Nem sokkal később, 21 óra körül egy 37 éves férfi is balesetet okozott Debrecen határában, a 48-as főúton. Egy körforgalomban lesodródott az útról és egy szalagkorlátnak ütközött. Mint kiderült, percekkel korábban egy előtte közlekedő autónak is nekiment. Itt sem sérült meg senki.

Egy 45 éves férfi pedig 22 óra 30 perc körül Debrecenben, a Nyíl utcán volt figyelmetlen. A parkolósávból akart a forgalomba becsatlakozni, de nem vett észre egy mögötte szabályosan közlekedő másik gépkocsit. Összeütköztek, ebben a balesetben ketten megsérültek.

Mindhárom sofőrnél pozitív érteket jelzett az alkoholszonda, ráadásul kettőjüknél a bűncselekményi értékhatár közel négyszeresét. A jogosítványaikat még a helyszínen elvették a rendőrök, járművezetés ittas állapotban vétség miatt pedig büntetőeljárás indult velük szemben.

Az egyenruhások további három ittasvezetőt szűrtek ki a fogalomból a hétvégén Debrecenben, ők balesetet nem okoztak.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !