A szigetelőanyag alá bújt el egy körözött férfi Versenden (videó)

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mecsek Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai egy 27 éves helyi férfit fogtak el Versenden. A rendőrök érkezésekor a férfi – aki ellen több elfogatóparancs is érvényben volt – a ház padlására menekült, ahol a szigetelőanyag alá bújva próbált meg elrejtőzni, azonban nem járt sikerrel. Elfogták, majd előállították a Mohácsi Rendőrkapitányságra.

A mohácsi nyomozók azzal gyanúsítják a fiatalembert, hogy március végén Mohács külterületén bement egy tanyára, majd az ott parkoló autóból kiszedett egy rádiós magnót, illetve egy merinói jerke bárányt is elvitt.

Pár nappal később egy mohácsi autószerelő műhely udvarára is bement, ott az egyik kocsi kipufogórendszerét és katalizátorát vágta le, majd magával vitte. Ezután sem tétlenkedett, a gyanú szerint egy versendi pincébe is betört, ahova a tetőt megbontva jutott be. Innen 50 kiló füstölt árut és különböző szerszámgépeket lopott el.

A férfi mindhárom eset kapcsán beismerő vallomást tett, kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását - olvasható a rendőrség oldalán.

Azonban ennél több van a rovásán, ugyanis a komlói és a siklósi rendőrök is körözték lopás miatt. A férfit ezekben az ügyekben is felelősségre vonják.