Nem őt választotta, halálra verte a nőt a miskolci férfi

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen halált okozó testi sértés és kifosztás bűntette miatt, aki az apjával és a házukba érkezett szomszéd nővel együtt italozott, majd amikor kérdésére a nő azt mondta nem vele, az apjával akar aludni, haragjában halálra verte.

A vádirat szerint a férfi Miskolcon, egy külterületi családi házban apjával élt együtt, mindketten alkoholista életmódot folytattak. A szomszédban lakott a sértett nő élettársával, ők is rendszeresen italoztak és gyakran veszekedtek, ilyen alkalmakkor a nő náluk keresett menedéket, amely során mind a vádlottal, mind az apjával szexuális kapcsolatot létesített.

Április közepén, a délelőtti órákban a nő élelmiszerrel és szeszesitalokkal megrakott szatyrokkal érkezett a házba, valamennyien italoztak, a vádlott és az apja között vita keletkezett amiatt, hogy a nő melyikük ágyában fog aludni. A sértett az apát választotta, ami a vádlottat annyira feldühítette, hogy az ágyon ülő nőt ököllel többször fején, illetve testszerte megütötte. Hajánál fogva felrántotta az ágyról, majd földre lökte.

A bántalmazás miatt tiltakozó apját is ellökte, aki szintén földre esett, de őt visszaemelte az ágyba. A sértettet a földön az ágy mellett hagyta, egy kétliteres palack bort kivitt a konyhába, majd az udvarra, ott elfogyasztotta.

Kora délután a vádlott apja felébredt és észlelte, hogy a nő az ágy mellett fekszik, de már nincs pulzusa. Szólt a fiának, aki telefonon segítséget kért, de a kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetlen előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyek gyakorlásától eltiltást indítványozott.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !