Egy férfi több mint 300 adag kábítószert tartott egy zuglói tárolóban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt folytat eljárást egy budapesti férfival szemben, aki a gyanú szerint 2024. május 12-ét megelőzően eladás céljából porciózott kábítószert a IX. kerületi lakásán.

A nyomozás adatai szerint a férfi egy XIV. kerületi konténertelepen bérelt tárolót, amiben a 2 millió forint feketepiaci értékű tiltott szereket tartotta.  

A BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitányság, valamint a Bűnügyi Főosztály Kábítószerbűnözés Elleni Osztály nyomozói a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársainak segítségével május 12-én 11 óra 22 perc körül fogták el L. Gábort ferencvárosi lakásán. Az ingatlanban a rendőrök simítózáras tasakokat, két mobiltelefont, számítógépet, valamint kábítószergyanús port és több mint 4 és fél millió forintot foglaltak le.

A rendőrök megtalálták egy konténer kulcsát is, ahol szintén kutatást tartottak. A tárolóból többféle, összesen több mint 300 gramm tömegű kábítószergyanús anyagot foglaltak le. Az egyik lefoglalt szerre alkalmazott gyorsteszt amfetamin jelenlétét jelezte.

A 39 éves férfit a rendőrök a XIV. kerületi kapitányságra állították elő, ahol kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, valamint őrizetbe vették, és előterjesztést tettek a letartóztatására. L. Gábor nem tett érdemi vallomást. A BRFK szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.  

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !