Brutálisan meggyilkolták az eltűntként keresett 17 éves rétközberencsi fiút

Emberölés miatt vettek őrizetbe egy dombrádi férfit, aki bántalmazott, majd eszméletlen állapotban magára hagyott Rétközberencs külterületén egy 17 éves fiút, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Azt írták, a rétközberencsi fiú eltűnését május 14-én egyik családtagja jelentette be, és a szabolcsi rendőrök három órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

A bejelentéskor a rokon elmondta, hogy a fiú előző nap délután fodrászhoz ment, ahonnan nem tért haza, és azóta nem tudnak hollétéről.

A dombrádi körzeti megbízott rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, és megállapították, hogy a fiú 14-én nem ment iskolába, valamint hogy utoljára a 21 éves H. D. dombrádi férfi társaságában látták. A férfi azt mondta, hogy 13-án este Rétközberencs külterületén előzetes szóváltás után egy karóval bántalmazta a 17 éves fiút, akit eszméletlen állapotban a sorsára hagyott, miután elvette tőle a mobiltelefonját és a cipőjét. A rendőrök a férfi által megadott helyen holtan találtak rá az áldozatra - tudatták.

A közlemény szerint a férfit emberölés megalapozott gyanújával állították elő, kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását. (MTI)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !