Brutálisan bántalmazott több társa egy 13 éves fiút a Nagykónyi általános iskolában

Brutálisan megvertek egy kisfiút a Nagykónyi általános iskolában - közölte az RTL Híradó. 

A verést videóra vették, a felvételen látszik, hogy a gyereket előbb egy fiú üti a tanteremben, majd négy másik is nekimegy, tucatnyian pedig nézik, hogy mi történik. 

A rendőrök folyamatosan hallgatják ki az érintetteket. A rendőrség garázdaság gyanúja miatt indított büntetőeljárást, miután a megvert kisfiú szülei feljelentést tettek.

A kisfiú testszerte kapott ütéseket. Hogy pontosan mennyire sérült meg, nem lehet tudni, a tankerületi központ az RTL Híradónak azt írta, a 13 éves fiú kórházba került. A többi tanulóval pedig pszichológus foglalkozik, egyéni és csoportos foglalkozáson.

Jármi Éva pedagógiai szakpszichológus szerint a megvert kisfiúnak a családja mellett az lehet a legnagyobb segítség, ha az osztálytársaitól is megkapja a támogatást. 

Azt mondta, külön kell majd foglalkozni a fiúval, aki a videó alapján először kezdte el ütni társát, és külön a hozzá csatlakozó többi bántalmazóval is.

"Engem őszintén szólva ez nyomasztott leginkább. Hogy amikor már úgy tűnt, lezajlott az incidens, akkor jött még egy gyerek, és megint egy. Nem egyszerre támadták meg a kisfiút, hanem egymás után sokan" – mondta a szakember.


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !