Videón, ahogyan a bajai és kiskunhalasi rendőrök lecsapnak a dílerekre

Több hónapos nyomozás előzte meg azt az összehangolt akciósorozatot, amit a bajai és kiskunhalasi rendőrök tartottak Kiskunhalason. 

A bajai nyomozók információi szerint egy férfi Kiskunhalason új pszichoaktív anyagot árul, amiből több tételt is Baján értékesítettek. Mikor valamennyi bizonyíték rendelkezésükre állt, lecsaptak. Egyszerre két helyszínen jelentek meg a Hirős kommandósokkal a rendőrök. Azt a pillanatot várták, amikor a kereskedő éppen új szállítmányhoz jut. A férfi kiskunhalasi lakhelyén nemcsak őt, hanem két emberét is elfogták, továbbá egy dílerre egy másik címen csaptak le. A négy fős bandából hármat őrizetbe vettek a bajai nyomozók, akik kezdeményezték letartóztatásukat.

A fenti akcióval egyidőben a kiskunhalasi rendőrök is rajtaütést tartottak a városban. A nyomozók információ szerint egy pár terjesztett új pszichoaktív anyagot. Velük szemben is új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indult büntetőeljárás. A kiskunhalasi nyomozók kezdeményezték az őrizetben lévő páros letartóztatását.

Az akciókban hozzávetőleg 800 gramm új pszichoaktív anyagot, mobiltelefonokat, pénzt és terjesztéshez szükséges eszközöket foglaltak le.

A jelenlegi adataink alapján a két kiskunhalasi terjesztőcsoport nem állt üzleti kapcsolatban.


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !