Videón, ahogy buszra szállnak a rengeteg lopott szajréval a budai besurranó tolvajok

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ezidáig ismeretlen férfi és nő 2024. március 31-én 22 óra és április 1-jén 12 óra között az ablakon bement egy II. kerületi lakásba, és onnan kabátokat, cipőket, valamint pénzt loptak.

A keresett férfi körülbelül 185 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid, fekete hajú, a cselekmény elkövetésekor barna sapkát, barna kabátot, fekete inget és fekete nadrágot, valamint barna cipőt viselt. Hátán fekete hátitáska volt, aminek alsó része és pántja fehér mintás.

A keresett nő körülbelül 165 centiméter magas, átlagos testalkatú, középhosszú, sötét haja van, amit az elkövetéskor copfban viselt. Az elkövetéskor fehér baseball sapka, fekete kabát, fekete nadrág és fehér sportcipő volt rajta, valamint fekete hátizsák volt nála.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit és nőt felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !