Véresre verte vasalóval a párját egy budapesti férfi, majd két nappal később még brutálisabban összeverte a nőt

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt és börtönbüntetés kiszabását indítványozta egy 52 éves férfival szemben, aki féltékenységből többször, egy alkalommal vasalóval is bántalmazta az élettársát. 

A vádirat szerint a férfi és a sértett 25 éve ismerték egymást, többször párkapcsolatban éltek. 2022 végén ismét kapcsolatot kezdtek, majd 2023 februárjában összeköltöztek egy XX. kerületi lakásban, és mindketten napi szinten fogyasztottak alkoholt.

A pár 2023. március 31-én ismét együtt italozott a lakásban. A férfi este veszekedett az élettársával, mivel szerinte a nő más férfiakkal is beszélgetett üzenetküldő alkalmazáson keresztül. A veszekedés során a férfi felkapott egy vasalót és azzal fejen ütötte a sértettet, majd látva a földre zuhanó, és erősen vérző nőt, mentőt hívott hozzá.

A sértettnek 8 napon belül gyógyuló sérülése keletkezett, de - az eszközre és a támadott testtájékra tekintettel - súlyos sérülést is szenvedhetett volna.

A férfi 2023. április 2-án, a lakásban, ismét féltékeny lett, és az este során többször bántalmazta élettársát. A nő másnap annyira rosszul lett, hogy a férfi kórházba vitte, ahol az életveszélyes állapotú sértettet megműtötték.

A Fővárosi Főügyészség a jelenleg távoltartás hatálya alatt álló férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével és súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja. A főügyészség a vádlottal szemben halmazati büntetésként végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !