Üzenetet küldött az anyjának a kilencéves kislány, hogy egy pedofil milyen szörnyűségeket művel vele

Szexuális erőszak bűntettének súlyosabban minősülő esete miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki szexuálisan bántalmazott egy náluk vendégeskedő kilencéves kislányt az egyik Veszprém vármegyei faluban. 

A vádirat szerint az elkövető élettársa jó kapcsolatot ápolt a nagynénjével, és megbeszélték, hogy a nő kisfia és lánya két hétig náluk nyaralnak.

A gyermekek július végén érkeztek a családhoz, ám a vádlott már az érkezésük napján, rögtön azt követően, hogy a gyermekek édesanyja és nevelőapja távozott, az élettársa pedig a kislány öccsével és a saját gyermekükkel előre ment, szeméremsértő módon ért a sértetthez. A délután folyamán további szexuális cselekmények eltűrésére bírta rá a gyermeket, aki attól tartva, hogy a vádlott bántalmazni fogja, senkinek sem mert szólni a történtekről.

Az férfi közel egy héttel később kihasználta, hogy az élettársa nincs a gyermekek közelében, és ittas állapotban szexuálisan bántalmazta a kislányt. Cselekményét megszakította, amikor meghallotta élettársát a fürdőszobából kijönni, de röviddel ezt követően újra úgy alakította a helyzetet, hogy egyedül maradhasson a gyermekkel.

A kislány ezt követően üzenetben azonnal kérte édesanyja segítségét, aki rögtön felhívta az unokahúgát, a gyermekeiért ment, és még aznap hazavitte őket.

Az ügyészség a vádiratában – a feltételes szabadságra bocsátás lehetősége nélkül – fegyházbüntetés és közügyek gyakorlásától eltiltás kiszabására, valamint az elkövető minden olyan foglalkozástól, egyéb tevékenységtől történő végleges hatályú eltiltására tett indítványt a Veszprémi Törvényszéknek, melynek keretében a férfi tizennyolc év alatti személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végezné, vagy ilyen személlyel egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyba kerülne.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !