Nyomozás indult a nőverő borsodi rendvédelmi dolgozó ellen

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt rendelt el nyomozást egy egyenruhás ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy rendvédelmi dolgozó egy Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei település pincesorán együtt szórakozott élettársával és szüleivel.

Hajnalban az egyenruhás és az édesapja átmentek egy szórakozóhelyre, ahová rövid idő elteltével a két nő is követte őket, akik figyelmeztették a biztonsági személyzetet, hogy onnan a két férfi korábban kitiltották.

Miután a biztonsági személyzet távozásra szólította fel a férfiakat, mind a négyen elhagyták a borozót és a közelben parkoló gépkocsijukhoz mentek hazautazási céllal.

A szórakozóhelyen történtek miatt a rendvédelmi dolgozó – előzetes szóváltást követően – trágár szavakkal szidalmazta élettársát, aki erre közölte, hogy nem megy haza a férfival és visszaindult a borozó felé.

A megalapozott gyanú szerint ettől az ittas állapotban lévő egyenruhás feldühödött, a fiatal nő után futott, majd amikor utolérte, nekifutásból nagy erővel a tarkóján megütötte, a hajánál megragadva a földre rántotta, majd a földön fekvő sértettet tovább bántalmazta.

A férfi amellett, hogy cselekményével könnyű testi sértést követett el, olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást is tanúsított, amely alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, így magatartása egyidejűleg garázdaság bűncselekményeként is értékelendő.

A nyomozó ügyészségen gyanúsítottként kihallgatott férfi beismerte a bűncselekmények elkövetését.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !