Nem sokáig bírta szabadlábon, hét nap után újra rács mögé került az oroszlányi férfi

Egy oroszlányi férfi hét nap után újra rács mögé került bűncselekmények folyamatos elkövetése miatt. Újabb szabadulása után már aznap őrizetbe vették, majd másnap letartóztatták.

A 37 éves férfi 2023. augusztus óta több lopást követett el oroszlányi üzletekben. Többnyire illatszereket, tisztítószereket, és szeszes italokat lopott el. Alig fél év alatt, kilenc esetben követett el lopásokat. A nyomozók H. Rolandot 2024. január 21-én őrizetbe vették, az ügyészség később elrendelte letartóztatását. A tettes február 15-én szabadult, de 7 nap múlva már szabálysértési elzárását töltötte, ami március 25-ig tartott. 

Kalandos történte nem itt ért véget, ugyanis szabadulása napján egy áruházból ismét tisztálkodószereket akart ellopni, több mint 70 ezer forint értékben - írta a police.hu. A biztonsági őr a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. Ellene ekkor folytatólagosan elkövetett lopás vétségelkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az oroszlányi rendőrök ismét őrizetbe vették és az ügyészség másnap elrendelte a letartóztatását.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !